جورواجور

از هر دری سخنی با خوانندگان عزیز...

جورواجور

از هر دری سخنی با خوانندگان عزیز...

آیا می‌دانید...! (توصیه‌های مهم سلامتی - حتماً بخوانید)

آیا می‌دانید سس مایونز به‌دلیل ترکیب خاصی که دارد در کنفرانس‌های علمی به‌عنوان سم کبد معرفی می‌شود؛
آیا می‌دانید ساندیس‌ها, نوشابه‌ها, بیسکویت‌ها, کیک‌ها و... با قندهای مصنوعی چون ساخارین که 1000 برابر شیرین‌تر از قند معمولی است ساخته می‌شود که دشمن کبد و کلیه می باشد؛
آیا می‌دانید رنگ‌های افزودنی در نوشابه‌ها, ساندیس‌ها, کیک‌ها, آدامس‌ها و ... همه سرطان‌زا هستند؛
آیا می‌دانید قیمت روغن‌ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است؛
آیا می‌دانید بیشتر محتوای روغن‌های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاه‌ها‌ی نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون و... می‌شود که کشنده است؛
آیا می‌دانید در اکثر کارخانه‌ها آبلیموهای صنعتی حتی یک عدد لیمو هم وارد نمی‌شود و آب لیمو صنعتی از ((آب کاه)) بعلاوه برخی اسانس‌ها و جوهرنمک تولید می‌شود که همین امر موجب ته نشین نشدن محتوای آب لیمو می‌باشد؛
آیا می‌دانید کره گیاهی دروغی بیش نیست و با مواد پایه‌ای نفت و در برخی کشورها فضولات انسانی تولید می‌شود و موجب تشکیل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بیماری‌های ایسکمیک قلبی می شود و شعار ((کره مارگارین(گیاهی)دوست قلب شما)) فریب افکارعمومیست؛
آیا می‌دانید مواد قندی موجود در نوشابه‌ها موجب پوسیدگی دندانها می‌شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل می‌شود)؛
آیا می‌دانید سس مایونز از همه غذاها مضرتر برای صدمه به پوست و سبب بروز جوش صورت است؛
آیا می‌دانید پنیر پفک اغلب پنیر تلخ(پنیر فاسد) و گندیده تاریخ مصرف گذشته می‌باشد چسبندگی پفک براساس تحقیقات تا 7 بار مسواک‌زدن هم تمیز نمی‌شود و موجب بی‌اشتهایی می‌شود و آمار مصرف پفک در ایران روزانه هر نفر 2 عدد می‌باشد؛


اما چه کنیم...؟

بهترین غذا آبگوشت با گوشت گوسفندی است؛

و بهترین روغن, روغن حیوانی است. روغن کنجد و زیتون هم بهترین روغن گیاهی‌است؛

بهترین نان نان‌های سبوس‌دار است مثل نانِ سنگک؛

بهترین نوشابه سکنجبین است که ترکیب مقداری عسل سرکه و ... می‌باشد بیش از صد نوع چای هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاج‌ها مصرف انـواع آنهـا توصیـه می‌شـود.

مثل (چای کوهی, گل گاو زبان, سنبل‌الطیب, گزنه, زنجبیل, گل نسترن, پونه, بابونه, دارچین, آویشن, استخودوس,...) همراه کمی نبات بجای قند وشکر استفاده از خرما, ارده شیره انواع میوه‌ها کشمش, توت خشک, عسل بسیار بجاست؛

بهترین ظرف که هم کمبودهای خون بدن را جبران کرده و هم موجب میکروب‌زدائی از غذا می‌شود ظرف سنگی و مسی می‌باشد؛

بهترین تنقلات آجیل‌های طبیعی هستند که به جهت طبع گرمشان بسیار مفید می‌باشند (مصرف آجیل‌ها جزء فرهنگ عمومی بوده است) غذاهای خورشتی سنتی, غذاهای سرخ نشده، سبزی خوردن بویژه نعنا بجای سالادهای امروزی, لبنیات پرچرب و دست نخورده (شیر و لبنیات باید جوشـانده شود) حبـوبـات بخصـوص نخـود (اگر خیس شده و آب آن بدور ریخته شود موجب نفخ نمی‌شود) سس دست‌ساز طبیعی (مخلوط تخم مرغ و سرکه) بطور تازه قابل استفاده است. کلیه غذاهای طبیعی بطور تازه استفاده شود از خوردن میوه در غیر فصل آن خودداری شود. ضمناً عمده میوه در محل جغرافیای رویش طبیعی آن مفیدتر است.

پوست میوه ها بعنوان ماسک جهت نرمی و زیبایی پوست بسیار مفید است میو‌ها و سبزی‌جات هرچه بیشتر در معرض نور خورشید قرار بگیرند مفیدترند و فقط سنگ نمک و پودر آن, نمک سالم و قابل استفاده هستند استفاده از چوب مسواک (بنام چوب اراک) بعد از خلال دندان بهترین مسواک و ضدعفونی‌کننده طبیعی و مالش دهنده لثه‌ها خواهند بود.


 

  کمترین کمک انسان دوستانه شما انتشار این مطلب و در اختیار دیگران قرار دادن است
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.