ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
همه فصول میوه ها و سبزیجات رنگارنگ و خوشمزه مخصوص به خود را دارند.
اما اگر بخواهیم از بهترین و مقویترین آنها یاد کنیم، نباید از محصولات باغها و کشتزارها، در این روزهای گرم غافل شویم. مصرف میوههای خوشمزه و خوش آب و رنگی که با پایان بهار و آغاز تابستان وارد بازار میشوند، میتوانند سلامتی و انرژی ما را در این روزهای طولانی و گرم تأمین کنند.
در اینجا هفت میوه و سبزی مقوی و خوشمزه به شما پیشنهاد شده است که برای هر فرد، منابعی غنی جهت یک تغذیه مثبت و موثر به حساب میآیند.
کیوی
کیوی سرشار از ویتامین ث است. میزان ویتامین ث موجود در کیوی بیشاز نیاز بدن است. این میوه همچنین حاوی مقدار کافی فیبر و آنتی اکسیدان میباشد. کیوی را بهتنهایی یا در سالاد میوه استفاده کنید. همچنین اضافه کردن آن به اسموتیهای تابستانی بسیار توصیه میشود.
زردآلو
زردآلو از منابع غنی ویتامین آ، ویتامین ث و پتاسیم به حساب میآید. بهترین نوع آن، شیرین و آبدار است و تقریباً در تمام طول تابستان میتوانید آن را پیدا کرده و خریداری نمایید. از مصرف زردآلو در این فصل دریغ نکنید. این میوه بین کودکان بسیار پرطرفدار است. زردآلو را میتوانید به همراه ماست نیز تناول کنید.
کدو
کدو، بخاطر ویتامینهای زیاد و انواع مختلفش در این لیست قرار داده شده است. به گزارش سایت Eating Well، مصرف کدو بهعنوان یک اغذیه مقوی و کم چربی، در تابستان بسیار توصیه میشود. همچنین ویتامین آ و ویتامین ث موجود در کدو را نیز نباید از یاد برد. غذاهایی که کدو جزء اصلی آنها است، غذاهایی خوشمزه و شیرین هستند که به سرعت آماده میشوند. علاوه بر این کدو را میتوانید به سالاد خود نیز اضافه کنید.
لوبیای چشم بلبلی
این لوبیا منبع خوبی از ویتامین ب ۱ و همچنین فیبر، منیزیم و روی است. اگر میخواهید یک غذای سریع، ساده که از ارزش غذایی نیز بهرهمند باشد تهیه کنید، میتوانید این لوبیا را آب پز کرده و در سالاد استفاده کنید.
شاهی
بهگزارش LiveStrong، شاهی بخاطر خواص شیمیایی و ترکیبات گیاهی خاص عاملی مؤثر در پیشگیری از بسیاری از بیماریها بهشمار میرود. میزان آنتیاکسیدان موجود در شاهیهای تلخ و سبز، از سیب و کلم بروکلی هم بیشتر است.
شاهی معمولاً میتواند بهصورت چاشنی مصرف شود، اما نیویورک تایمز در این مقاله از فواید مصرف شاهی بسیار گفته و یادآور شده که بهتر است در مصرف شاهی خساست به خرج ندهید. این سبزی را میتوانید در سوپها استفاده کنید و یا از آن به همراه اسفناج در دستورهای آشپزی خاص بهره ببرید.
توت فرنگی
این توت فرنگیهای خوشمزه، علاوه بر اینکه یکی از پر طرفدارترین میوههای تابستانی هستند دارای فواید زیادی برای سلامتی میباشند. مصرف توت فرنگی در تنظیم سطح کلسترول مؤثر است. همچنین این میوه عاملی برای سفید شدن دندانها نیز هست؛ چرا که توت فرنگی حاوی اسید مالیک است. آنزیمی که در برخی خمیردندانها نیز وجود دارد. میزان ویتامین ث موجود در یک توت فرنگی با ویتامین ث موجود در یک پرتقال برابری میکند. توت فرنگی را میتوانید پس از شستشو مصرف کنید. همچنین استفاده از آن در تهیه سالاد میوه نیز توصیه میشود.
انجیر
انجیر با وجود حجم کوچکی که دارد، میوهای مفید و مغذی برای بدن است. به گزارش لُس آنجلس تایمز، پتاسیم موجود در انجیر تا ۸۰ درصد بیشتر از موز است و هضم آن نیز به نسبت بسیار راحت است. علاوه بر این دارای آهن و منیزیم بیشتری در مقایسه با سایر میوهها است. تمام اینها در میوهای که تنها ۲۰ تا ۴۰ کالری انرژی دارد قرار گرفته است. پس اگر عنوان کاملترین میوه دنیا را هم به انجیر بدهیم، چندان بیراه هم نگفتهایم. در نهایت توصیه میشود انجیر را به صورت تازه تهیه و مصرف کنید.